Farmasikvelden (tidligere Pølsefesten)
 

Farmasikvelden (tidligere Pølsefesten)

 
Vi inviterer i år til Farmasikvelden i Ullevaal Panorama!


Pølsefesten har i år fått nytt navn, nemlig Farmasikvelden! Dette er en tradisjonell fest som arrangeres i forbindelse med Farmasidagene, men det er ikke en del av selve kongressen. Farmasikvelden er et selvstendig arrangement i regi av Apotek 1, Vitusapotek, Boots apotek og Norsk Farmasøytisk Selskap.
Denne kvelden er den eneste i sitt slag i Norge og danner en perfekt ramme for sosialt samvær. Her treffer du gamle og nye kollegaer, kan knytte verdifulle kontakter eller bare nyte kvelden og atmosfæren etter avsluttet arbeidsdag eller en dag på Farmasidagene!


Tid: torsdag 8. november, rett etter Farmasidagene, fra ca kl 17.30!

Sted: Ullevall Panorama, Ullevaal stadion, Sognsveien 75 A, 0840 Oslo

Det vil som vanlig være gratis adgang for alle innen farmasi-Norge, og det vil bli servert noe enkelt å spise for de som kommer tidlig nok.


Se veibeskrivelse her

Se arrangementet på Facebook her


Ullevaal Panorama er byens mest unike konferanse- og eventlokale, med en spektakulær utsikt over hele gressmatten og tribuneanlegget på Ullevaal Stadion. Lokalet er inndelt i tre nivåer, og har en glassfasade på hele 100 kvm. Ullevaal Panorama har en kapasitet på inntil 460 personer, og passer perfekt for å arrangere Farmasikvelden.
Adkomst: Benytt inngang ved tårn A / A1. Denne finner du like ved Milsluker'n og Burger King på vestsiden av stadion.Hjertelig velkommen!
Hilsen Apotek 1, Boots apotek, Vitusapotek, og Norsk Farmasøytisk Selskap