Utstillere
 

Utstillere

 
Delta som utstiller - se nederst på siden?


Besøk standen til disse utstillere:


AET - Arbeidsmiljø og Energiteknikk AS er et ledende Norsk firma innen kontaminasjonskontroll i kritiske miljøer. AET ble etablert i 1987 og er totalleverandør av høykvalitets produkter og løsninger innen renrom, barriereteknikk, forbruksartikler og utstyr.

www.aet.no


Amgen er et av de ledende og største bioteknologiske legemiddelselskaper i verden. Vi har en bred portefølje av markedsledende bioteknologiske legemidler innen terapiområdene onkologi, hematologi, nefrologi, osteoporose og kardiologi. Globalt er vi ca. 20.000 ansatte og 20 av oss er tilknyttet det norske kontoret lokalisert i Vika, Oslo.

www. amgen.no


Stiftelsen Antidoping Norge (ADNO) arbeider for en ren idrett og et dopingfritt samfunn. Dette gjør vi gjennom informasjon og forebyggende arbeid, dopingkontroller og gjennom aktivt samarbeid internasjonalt. Etter dopingsaker nasjonalt og internasjonalt de siste årene opplever ADNO et økende antall henvendelser fra idrettsutøvere som har spørsmål om legemiddelbruk. ADNO har ansatt en egen farmasøyt for å svare på disse spørsmålene og for å drifte det medisinske området.

www.antidoping.no

Apotek 1 er Norges største og ledende apotekkjede. Kompetanse og kvalitet er kjernen for vår virksomhet, og vi vektlegger å tilby gode opplærings- og utviklingsmuligheter for våre ansatte. Vi er en kjede med ambisjoner - også for fremtidens apotek, og vi legger vår stolthet i å leve opp til vårt slagord "Vår kunnskap - din trygghet", i alle våre kundemøter.

www.apotek1.no
Apotekforeningen er bransjeorganisasjonen for apotekene i Norge og deres eiere. Foreningen ble stiftet i 1881. Alle apotek, både privat eide og de offentlig eide sykehusapotekene, er medlemmer av Apotekforeningen. Foreningen arbeider hovedsakelig med apotekfaglig utvikling, apotekenes rammevilkår, næringspolitikk, teknologi og e-helse og kommunikasjon om bransjen. Apotekforeningen ivaretar også en rekke praktiske funksjoner for apotek.

www.apotek.noHvordan kan vi - som individuelle medarbeidere og som virksomhet - bidra i størst mulig grad til en bedre fremtid? Det er et kjernespørsmål for hele organisasjonen. Vårt fokus er på å forbedre pasienters liv med innovative og pålitelige legemidler. Men visjonen vår favner bredt, og vi støtter fremskritt der vi kan:
Likestilling og mangfold/ Bærekraft og grønn energi/ Transparens/ Hjelp til ressurssvake pasienter

www.astellas.no
Boehringer Ingelheim har i mer enn 130 år forsket på nye medisiner og er blant verdens 20 ledende farmasøytiske bedrifter med ca. 50.000 ansatte. Selskapets visjon kan oppsummeres med én setning: «Verdi gjennom nyskapning». Boehringer Ingelheim benytter ca 20% av netto omsetning til forskning og utvikling av nye medikamenter, og fokus på bærekraftighet er prioritert i alle selskapets aktiviteter. Her på Farmasidagene representerer vi fagområdene lunge (KOLS og IPF) og diabetes - vi ønsker dere velkommen innom standen vår for en hyggelig fagprat om oppdaterte retningslinjer, nyttige og praktiske verktøy i en travel hverdag samt opplæring i riktig bruk av KOLS-inhalator.

www.boehringer-ingelheim.no

Bonaventura Scandza er Norges største distributør av merkevarer til dagligvarehandel, faghandel, apotek, kiosk/bensin og HORECA-markedet. Ingen distributører i Norge kan tilby en tilsvarende distribusjonsbredde med egne salgsorganisasjoner tilpasset de ulike kanalene. Bonaventura Scancza har lang erfaring med å jobbe mot apotek med distribusjon av både handelsvarer og OTC.

www.bonaventurasales.no
Controlants overvåkingsløsninger er flekisble, effektive og pålitlige. Det er en kombinasjon av nettbasert portal, trådløse og gjenbrukbare følere (IoT) som måler temperatur, og plassering i nåtid samt en rekke administrerte og profesjonelle tjenester (kalibrering og integrering med andre systemer). Brukere har tilgang til data i nåtid hvor som helst fra, får alarmer via Epost og SMS, automatiske rapporter for enkelt kjøleskap, forsendelser og enkelte områder innen varehuset. I tillegg til disse kjernefunksjoner, vil adminbrukeren kunne logge på en oversiktlig og nøyaktig nettbasert portal for å administrere alle systemer. For apotek og grossist er det kun å koble til strøm, slå på Gateway og plassere følere hvor temperatur skal måles for å komme igang. For transport brukes transportfølere som sender informasjon om temperatur, lokasjon og alarmer i nåtid. Hele løsningen er kvalifisert for bruk i apotek, hos legemiddelgrossister og farmasøytisk industri. Løsning er meget enkelt å installere og drive med omfattende statistikk og oversikt av nøyaktige data.

www.controlant.com

Ditt Apotek er et samarbeid for frittstående apotek, hvor frihet og valg i et etablert konsept står sentralt. Ditt Apotek tilbyr en rekke tjenester som for eksempel hjelp med etablering, kampanjer og kvalitetssystem. Samarbeidet ble etablert av NMD Grossisthandel AS som et alternativ for eiere - og apotekere som ønsker stor grad av individuell frihet og lokal tilpasning. Samarbeidet teller mer enn 70 medlemsapotek.Ferring Pharmaceuticals er et forskningsintensivt firma som har mer enn 6000 ansatte og kontorer i mer enn 60 land. Ferring forsker frem, tilvirker og markedsfører innovative legemidler innenfor områdene urinveier og mannens kjønnsdeler (urologi), barnløshet (infertilitet), fødselshjelp (obstetrikk), mage-/tarmsykdommer (gastroenterologi) og hormoner (endokrinologi).

www.ferring.comFresenius Kabi Norge har ca. 600 medarbeidere. Vårt salgs- og markedsføringsselskap er lokalisert i Oslo og den norske produksjonsenheten ligger i Halden. Klorhexidin, KabiRinse, SmofKabiven og Fresubin er noen av produktene våre.

www.fresenius-kabi.com
GSK er et av verdens største, forskningsbaserte legemiddelfirmaer. Vår oppgave er å hjelpe folk til å klare mer, føle seg bedre og leve lenger. GSK jobber innenfor tre forretningsområder: Reseptpliktige medisiner, vaksiner og handelsvarer. GSK Consumer Healthcare leverer produkter innenfor OTC/ handelsvarer under kategoriområdene: Smerte, tannpleie og hudpleie.

www.no.gsk.comHelfo sørger for at apotek og bandasjister får sine oppgjør fra folketrygden. Dette er oppgjør for blåresepter som leger, apotek og bandasjister foreskriver og utleverer. Helfo veileder om avtaler og regelverk gjennom Helfo.no og veiledningstelefonen for helseaktører, tlf. 815 70 070. Oppgjør for legemidder og medisinsk forbruksmateriell på blå resept utgjorde i 2017 35% av Helfo's utbetalinger. Apotek og bandasjister forvalter viktige tjenester og rettigheter for brukerne og er derfor en viktig avtalepart for Helfo.

www.helfo.no

Jan F. Andersen helse selger kosttilskudd kun til apotek. Våre produkter er rettet til de som er sensitive mot ulike matvarer og opplever mageproblemer etter et måltid.
Vi i JFA helse fremmer helse og velvære. Velkommen til vår stand.
JFA Helse er en avdeling av Jan F. Andersen A/S, som siden 1972 har markedsført legemidler for mennesker og dyr.
Jan F. Andersen er også en av de største leverandørene i Norge av medisinsk teknisk utstyr spesielt utviklet for veterinærer.

www.jfahelse.no


Kyowa Hakko Kirin is a R&D-based pharmaceutical company with special strengths in biotechnology. The Kyowa Hakko Kirin Group companies strive to contribute to the health and well-being of people around the world by creating new value through the pursuit of advances in life sciences and technologies.

www.kyowa-kirin.comLEO Pharma hjelper mennesker med å oppnå frisk hud. Dette gjør vi ved å tilby legemidler som hjelper mennesker i mer enn 100 land verden over i å takle sin hudtilstand. Selskapet ble grunnlagt i 1908 og eies av en stiftelse (LEO Foundation) som gjennom flere tiår har satset på forskning og utvikling for å kunne levere produkter og løsninger til mennesker som lever med ulike hudsykdommer. LEO Pharma har cirka 5200 medarbeidere verden over, og hovedkontoret er i Danmark. Vår norske avdeling finner du på Lysaker.

www.leo-pharma.noMedac er et globalt legemiddelfirma med hovedkontor i Hamburg, Tyskland. Vi har spesialisert oss på å utvikle, fremstille og markedsføre legemidler til behandling innen revmatologi og onkologi. Våre produkter er utviklet og produsert i Tyskland og brukes i dag i mer enn 70 land.

www.medac.noMidsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere å leve et sunnere liv. Vi tilbyr et bredt utvalg av ren, økologisk mat og produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag. På årets stand fokuserer vi på forkjølelsesproduktene.

www.midsona.no

MSD Norge er både landets største legemiddelselskap og det selskapet som investerer mest i klinisk legemiddel- og vaksineutprøving her til lands. Vårt høyeste ønske er å gjøre en positiv forskjell for helse-Norge, og det engasjerer og inspirerer oss hver dag. Besøk vår stand og lær mer om vaksinene våre, og hvordan det er å jobbe i MSD.

www.msd.no


Norges Farmaceutiske Forening (Farmaceutene) fyller 160 år og er Norges eldste og største organisasjon for farmasøyter. Foreningen er landsdekkende og organiserer de fleste farmasøytene i landet. Farmaceutene er en fag- og profesjonsforening for farmasøyter. Vår visjon er «Riktige legemidler. Bedre helse. God samfunnsøkonomi». Foreningen arbeider for riktig legemiddelbruk og for en høy faglig og yrkesetisk standard i profesjonen.

www.farmaceutene.no


Norges NaturmedisinSentral as (NNS)
Alternativ grossist og leverandør av homeopatiske – og antroposofiske legemidler, samt en lang rekke kosttilskudd, urter og naturlig hudpleie. På årets stand fokuserer vi på det nye plantebaserte legemiddelet Pascoflair som lindrer mild uro og letter innsovning.

www.pascoflair.no


Norgine provides expertise and 'know how' in Europe to develop, manufacture and market products that offer real value to healthcare professionals, payers and patients. Norgine's approach and infrastructure is integrated and focused upon ensuring that Norgine wins partnership opportunities for growth. Norgine, The "go to" European specialist pharma company.

www.norgine.noHar du fått informasjon om den nye ukentlige GLP-1 analogen Ozempic® fra Novo Nordisk som nå er tilgjengelig i norske apotek?
Du kan også få informasjon om Victoza®, Xultophy®, Tresiba® og Fiasp® i tillegg til andre Novo Nordisk preparater.
Vi demonstrerer også gjerne injeksjonsteknikk med alle våre penner. Besøk oss på vår Novo Nordisk stand – vi ser frem til å møte deg!

www.novonordisk.no

Nutricia Norge AS er en spesialenhet av det franske næringsmiddelselskapet Danone, som utelukkende arbeider med fremstilling av forskningsbaserte næringsmidler, til spesielle medisinske formål, utviklet for å dekke behovene til pasienter og andre der en normal kost ikke er tilstrekkelig eller mulig å gjennomføre. Nutricia er en pionèr innen avansert medisinsk ernæring i Europa og utvider raskt sine tilbud til nytte for pasienter verden over. Nutricia Norge AS er markedsledende innen avansert medisinsk ernæring med næringsdrikker, barneernæring, sondeernæring med tilhørende utstyr samt spesialprodukter. Vårt unike produktutvalg er utviklet for å gi helsepersonell muligheten til å velge ernæringsmessige valgmuligheter som er spesifikt rettet mot bestemte behandlingsformer, og som fremmer pasientens rekonvalesens. Produkter fra Nutricia er næringsmidler til spesielle medisinske formål og er beregnet til ernæringsbehandling av sykdommer og medisinske tilstander og skal brukes under medisinsk tilsyn.

www.nutricia.no


I Pfizer Consumer Healthcare arbeider vi for å forbedre helsen til mennesker, gjennom å oppmuntre dem til å ta ansvar for egen velvære og helse.

www.iodoform.no
Pharma Nord er en av Europas største produsenter av kosttilskudd og urteprodukter. Selskapet utvikler, produserer og markedsfører forskningsbaserte kosttilskudd, urteprodukter og farmasøytiske produkter basert på optimal bio-tilgjengelighet, sikkerhet og dokumentasjon.

www.pharmanord.no

Plackers Scandinavia representerer Plackers i hele Norden og er eksklusiv distributør av Plackers unike produkter. Vi har våre røtter i Sverige og fra vårt kontor i Stockholm tar vi hånd om forbrukerhenvendelser, kundeservice og samarbeide med distributører og partnere. For oss er det viktig å ha nær kontakt med markedet og være kundeorientert. Derfor har vi norsk kontor på Slemmestad som håndterer våre kontakter i Norge. 

www.plackers.no
Sana Pharma Medical AS er et legemiddelfirma som leverer (OTC) plantebaserte legemidler. Våre medisinske produkter hjelper mennesker til en bedre hverdag ved å behandle deres plager på en skånsom måte. Våre terapiområder er plager i overgangsalder, mild uro og innsovningsproblemer.

www.sanapharma.no

Sanofi er et globalt selskap med kontorer i mer enn 100 land. Det norske kontoret ligger på Lysaker og her jobber det i underkant av 80 personer. Sanofis portefølje av markedsførte produkter i Norge inkluderer flere legemidler blant annet innen vaksineforebyggbare sykdommer, diabetes, hjerte- og karsykdommer, multippel sklerose, autoimmune sykdommer, samt reseptfrie produkter innen mage/tarm, allergi, forkjølelse, smerte og hud.

www.sanofi.no

Serviceproduksjon har produktansvar for NAF-preparatene. Selskapet er et kompetanse- og rådgivningssenter for tilvirkning i apotek. Serviceproduksjon er et datterselskap av Apotekforeningen og har tilhold i Slemdalsveien 1, Oslo.

www.serviceproduksjon.noStatens legemiddelverk skal sikre god kvalitet ved behandling med legemidler og at legemidler har lavest mulig pris. Vi skal sørge for at befolkningen får likeverdig og rask tilgang til effektive legemidler, legge til rette for forskning og innovasjon og forvalte produktregelverket for medisinsk utstyr.

www.legemiddelverket.no


De fire sykehusapotekapotekene eies av de respektive regionale helseforetakene og eier og driver til sammen 30 sykehusapotek, fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Sykehusapotekene er spesialisthelsetjenestens apotek og leverer legemidler og farmasøytiske tjenester til sykehusene og deres pasienter. Sykehusapotekene driver også utstrakt tilvirkning av legemidler. Alle sykehusapotekene har også et eget apotekutsalg for pasienter, pårørende og ansatte på sykehuset.

www.sykehusapotekene.no
www.sykehusapotek-nord.no
www.sjukehusapoteka-vest.no
www.sykehusapoteket.no


Vi er Tafre. Et lite selskap som stadig setter oss nye mål. Fokuset vårt er fertilitet, graviditet og intimhelse, og vi er spesielt opptatt av intim frihet! I det legger vi at underlivet skal virke og ha det bra, slik at man ikke trenger å tenke så mye på det. Vi utvikler og distribuerer våre egne produkter i tillegg til å distribuere produkter fra andre selskap. Det er produkter vi er stolte av, og som vi mener gjør en forskjell i folks hverdag. Tønsberg er byen vår, og vi holder til like under Slottsfjellet. Herfra sender vi ut nyttige produkter til sluttbrukere, i tillegg til apotek, klinikker, sykehus og leger over hele landet. Vi er fertilitetsleverandøren Tafre, og vi håper du tar kontakt.

www.tafre.no
Vitalkost AS
- aminoJern Ferrochel er et skånsomt alternativ;
Optimal absorpsjon, ingen animalske ingredienser, lett å administrere, tolereres godt

www.vitalkost.no

Vitusapotek
Solid farmasøytisk kompetanse og et kundemøte som styrer prioriteringene våre - der har du Vitusapotek i kortform. Vi vet at verden rundt oss alltid er i forandring, og at nye behov både oppstår og skal dekkes. Derfor er kontinuerlig opplæring og personlig utvikling en naturlig del av livet vårt. Du finner oss over hele landet.


Delta som utstiller - se nederst på siden?

Som utstiller treffer du over 700 farmasøyter fra alle deler av bransjen. Farmasidagene er en eksklusiv møteplass for inspirasjon, faglig påfyll og ikke minst sosialt samvær. Her får du mulighet til å presentere dine produkter og tjenester direkte til salgsapparat og innkjøpere. 

Farmasidagene ble konseptgodkjent av LMIs råd for legemiddelinformasjon 3. april 2018.

For mer informasjon kontakt Katrin Andersen, Norwegian Promotion Group, tlf 23 23 41 00 eller send en mail til katrin@npg.no

Vi har laget tre utstillerpakker som inkluderer ulike nivåer på standstørrelse, profilering og antall personer som skal bemanne standen. Les mer her.

Utstillerregistrering, klikk her.