Utstillere
 

Utstillere

 
Delta som utstiller?

Som utstiller treffer du over 700 farmasøyter fra alle deler av bransjen. Farmasidagene er en eksklusiv møteplass for inspirasjon, faglig påfyll og ikke minst sosialt samvær. Her får du mulighet til å presentere dine produkter og tjenester direkte til salgsapparat og innkjøpere.

Farmasidagene ble konseptgodkjent av LMIs råd for legemiddelinformasjon 3. april 2018.

For mer informasjon kontakt Katrin Andersen, Norwegian Promotion Group, tlf 23 23 41 00 eller send en mail til katrin@npg.no

Vi har laget tre utstillerpakker som inkluderer ulike nivåer på standstørrelse, profilering og antall personer som skal bemanne standen. Les mer her.

Utstillerregistrering, klikk her.
Besøk standen til disse utstillere:


AET - Arbeidsmiljø og Energiteknikk AS er et ledende Norsk firma innen kontaminasjonskontroll i kritiske miljøer. AET ble etablert i 1987 og er totalleverandør av høykvalitets produkter og løsninger innen renrom, barriereteknikk, forbruksartikler og utstyr.

www.aet.no


Apotek 1 er Norges største og ledende apotekkjede. Kompetanse og kvalitet er kjernen for vår virksomhet, og vi vektlegger å tilby gode opplærings- og utviklingsmuligheter for våre ansatte. Vi er en kjede med ambisjoner - også for fremtidens apotek, og vi legger vår stolthet i å leve opp til vårt slagord "Vår kunnskap - din trygghet", i alle våre kundemøter.

www.apotek1.noApotek Hjärtat är Sveriges största privata apotekskedja med cirka 390 apotek utspridda över hela landet. Vi växer och söker nu fler farmaceuter som vill vara med och utveckla framtidens apotek!

www.apotekhjartat.seFerring Pharmaceuticals er et forskningsintensivt firma som har mer enn 6000 ansatte og kontorer i mer enn 60 land. Ferring forsker frem, tilvirker og markedsfører innovative legemidler innenfor områdene urinveier og mannens kjønnsdeler (urologi), barnløshet (infertilitet), fødselshjelp (obstetrikk), mage-/tarmsykdommer (gastroenterologi) og hormoner (endokrinologi).

www.ferring.comFresenius Kabi Norge har ca. 600 medarbeidere. Vårt salgs- og markedsføringsselskap er lokalisert i Oslo og den norske produksjonsenheten ligger i Halden. Klorhexidin, KabiRinse, SmofKabiven og Fresubin er noen av produktene våre.

www.fresenius-kabi.comMedac er et globalt legemiddelfirma med hovedkontor i Hamburg, Tyskland. Vi har spesialisert oss på å utvikle, fremstille og markedsføre legemidler til behandling innen revmatologi og onkologi. Våre produkter er utviklet og produsert i Tyskland og brukes i dag i mer enn 70 land.

www.medac.no


Norges NaturmedisinSentral as (NNS)
Alternativ grossist og leverandør av homeopatiske – og antroposofiske legemidler, samt en lang rekke kosttilskudd, urter og naturlig hudpleie. På årets stand fokuserer vi på det nye plantebaserte legemiddelet Pascoflair som lindrer mild uro og letter innsovning.

www.pascoflair.noNovo Nordisk er et av verdens ledende legemiddelselskap innen
diabetesbehandling og vår historie går helt tilbake til 1923. Vårt mål
er å bekjempe diabetes og dette gjør vi ved å finne bedre metoder til
forebyggelse, diagnose og behandling. Novo Nordisk har sitt hovedkontor i Danmark. Novo Nordisk har
ca 42 700 medarbeidere fordelt på 79 land.

www.novonordisk.no

Pharma Nord er en av Europas største produsenter av kosttilskudd og urteprodukter. Selskapet utvikler, produserer og markedsfører forskningsbaserte kosttilskudd, urteprodukter og farmasøytiske produkter basert på optimal bio-tilgjengelighet, sikkerhet og dokumentasjon.

www.pharmanord.no

Sana Pharma Medical AS er et legemiddelfirma som leverer (OTC) plantebaserte legemidler. Våre medisinske produkter hjelper mennesker til en bedre hverdag ved å behandle deres plager på en skånsom måte. Våre terapiområder er plager i overgangsalder, mild uro og innsovningsproblemer.

www.sanapharma.no

Sanofi er et globalt selskap med kontorer i mer enn 100 land. Det norske kontoret ligger på Lysaker og her jobber det i underkant av 80 personer. Sanofis portefølje av markedsførte produkter i Norge inkluderer flere legemidler blant annet innen vaksineforebyggbare sykdommer, diabetes, hjerte- og karsykdommer, multippel sklerose, autoimmune sykdommer, samt reseptfrie produkter innen mage/tarm, allergi, forkjølelse, smerte og hud.

www.sanofi.no

Serviceproduksjon har produktansvar for NAF-preparatene. Selskapet er et kompetanse- og rådgivningssenter for tilvirkning i apotek. Serviceproduksjon er et datterselskap av Apotekforeningen og har tilhold i Slemdalsveien 1, Oslo.

www.serviceproduksjon.noStatens legemiddelverk skal sikre god kvalitet ved behandling med legemidler og at legemidler har lavest mulig pris. Vi skal sørge for at befolkningen får likeverdig og rask tilgang til effektive legemidler, legge til rette for forskning og innovasjon og forvalte produktregelverket for medisinsk utstyr.

www.legemiddelverket.no


Vi er Tafre. Et lite selskap som stadig setter oss nye mål. Fokuset vårt er fertilitet, graviditet og intimhelse, og vi er spesielt opptatt av intim frihet! I det legger vi at underlivet skal virke og ha det bra, slik at man ikke trenger å tenke så mye på det. Vi utvikler og distribuerer våre egne produkter i tillegg til å distribuere produkter fra andre selskap. Det er produkter vi er stolte av, og som vi mener gjør en forskjell i folks hverdag. Tønsberg er byen vår, og vi holder til like under Slottsfjellet. Herfra sender vi ut nyttige produkter til sluttbrukere, i tillegg til apotek, klinikker, sykehus og leger over hele landet. Vi er fertilitetsleverandøren Tafre, og vi håper du tar kontakt.

www.tafre.no