Årsmøte med generalforsamling
 

Årsmøte med generalforsamling

 
Publisert: 26.03.15
Det var 33 medlemmer som møtte opp denne tirsdags kvelden for å feire NFS-året 2014. Ikke nok med at NFS var 90 år i 2014, men vi klarte i tillegg å snu økonomien fra et stort minus til et stort pluss. I år gledet daglig leder seg til Årsmøtet!

Datteren til Diana (sekretær hos Apotekforeningen), Aleena på 6 år, åpnet kvelden med å synge to sanger for oss. Hennes største ønske her i verden er å bli sangerinne, og dette var hennes første opptreden foran et så stort publikum. Hun rørte hjertene til oss alle da hun sang ”Jeg skal male hele verden, lille mamma” og ”You Raise me up”.
Vår avtroppende styreleder, Britt Wolden, ledet oss gjennom alle generalforsamlings-sakene. Nytt av året var at vi i forkant av Generalforsamlingen sendte ut en elektronisk stemmeseddel til alle medlemmene våre. Fordelen med dette er at alle får lik sjanse til å stemme i tillegg til at man slipper å bruke tiden til å telle på selve dagen. Det var ca 15 % av medlemmene som fullførte stemmeseddelen.

NFS inviterte på snitter og vin, og da alle hadde forsynt seg, fikk vi et meget interessant foredrag av Kåre Øydvin: "The rise and Fall of a Monopoly - (NMD)". Kåre har opp igjennom årene vært med i et utall utvalg og komiteer, og sitter inne med en gullgruve av viten og historie. Diskusjonen fortsatte videre rundt bordene etter foredraget, og det var flere som oppfordret ham til å skrive ned historien.

Bløtekaken kom på bordet og kaffen ble servert, vinglassene ble fylt opp, kvelden var ennå ung og stemningen på topp!

Hvis du klikker HER kan du se bilder fra kvelden.


<< Forrige        72 av 84        Neste >>