Farmasikvelden 2018
 

Farmasikvelden 2018

 
Publisert: 29.11.18
Pølsefesten fikk i år fått nytt navn, nemlig Farmasikvelden! Denne tradisjonelle festen arrangeres i forbindelse med Farmasidagene, men det er ikke en del av selve kongressen. Farmasikvelden er et selvstendig arrangement i regi av Apotek 1, Vitusapotek, Boots apotek og Norsk Farmasøytisk Selskap, og ble avholdt i Ullevaal Panorama torsdag 8. november.


Farmasikvelden er den eneste i sitt slag i Norge og også i år dannet den en perfekt ramme for sosialt samvær. Gamle og nye kollegaer traff hverandre, studenter og farmasøyter i alle aldre utvekslet erfaringer og det var en meget vellykket kveld!

Arrangørene inviterte på kjempegod pølsemeny fra Strøm Larsen AS - den eneste bitterurten i arrangementet var at vi måtte vente lenge i kø før vi fikk mat. Dette må bedres for neste års fest :-).

Det var hyggelig bakgrunnsmusikk, allsang fra Pharmacanto, en fotovegg med forskjellig stæsj, og ikke minst kunne man se på de som hadde vunnet en zipline-tur på tvers av stadion. << Forrige        4 av 85        Neste >>