Karrieredag for studentene i Namsos, Universitet Nord
 

Karrieredag for studentene i Namsos, Universitet Nord

 
Publisert: 19.02.16
Karrieredagen i Namsos ble arrangert av Prodrug Linjeforening for første gang 3. februar 2016, dagen før linjeforeningen sitt ett-års jubileum (4. februar)!Karrieredagen i Namsos ble arrangert av Prodrug linjeforening for første gang 3. februar 2016, dagen før linjeforeningen sitt ettårsjubileum (4. februar).

Målet med dagen var å gi farmasistudentene ved Nord universitet campus Namsos en unik mulighet til å bli kjent med hva som rører seg i farmasiverdenen, i tillegg til hvilke muligheter som venter etter endt studie. 10 forskjellige aktører var representert og cirka 50 studenter.

Dagen bestod av presentasjoner, stand og konkurranser. Presentasjonene handlet om aktørene, karriere og karrieretenkning. På stand fikk studentene mulighet til å snakke mer med aktørene. Det ble servert lunsj til alle deltakerne sponset av Apotekforeningen og Vitusapotek.

I forbindelse med stand ble det arrangert quiz og delt ut premier på slutten av dagen. Arrangementet ble gjennomført etter planen og Prodrug linjeforening er strålende fornøyd!

Vi vil takke alle som deltok, både engasjerte studenter og alle aktørene. Aktørene som deltok var Boots apotek, Statens legemiddelverk, Farmasøyter Uten Grenser, Sykehusapotekene i Midt-Norge, Vitusapotek, Norges Farmaceutiske Forening, Apokus, Norsk Farmasøytisk Selskap, Apotek 1 og Pharmaq.

Vi håper å få gjennomført en ny karrieredag neste år og ønsker alle som deltok velkommen igjen.På vegne av Prodrug,
Ola Mathias Grotnes

Se flere bilder HER
<< Forrige        55 av 84        Neste >>