NFS Mentorprogram 2016/2017, Midtevalueringstreff
 

NFS Mentorprogram 2016/2017, Midtevalueringstreff

 
Publisert: 17.01.17
I forrige uke var det klart for Midtevalueringstreff i NFS Mentorprogram hvor både adepter og mentorer møttes i Apotekforeningens lokaler på Majorstuen i Oslo.


                                         

I år har vi 10 par som deltar (det var 11, men en av deltagerne måtte utsette det et år pga helsemessige årsaker), og de fleste var tilstede denne kvelden. Evalueringen viste at alle var fornøyde med mentorprogrammet så langt - det er ingen grunn til å foreta endringer på noe som helst!


Christine Frigaard, daglig leder i Apokus, og Hans Petter Karlsen, partner i rekrutteringsselskapet Habberstad AS, holdt et spennende innlegg om "Hvordan velge den riktige medarbeideren?". Dette interesserte deltagerne i så stor grad at man skulle tro det var en plenumsdiskusjon :-). Men Christine og Hans Petter ledet oss elegant videre, og samtalene fortsatte videre under bevertningen etterpå.


                                 


Christine Frigaard er cand.pharm og daglig leder i Apokus. Siden oppstarten i 2011 har hun gjennomført over 10 rekrutteringsprosesser for å finne dyktige kollegaer til en kunnskapsbedrift i vekst. I dag leder hun et team på 9 kloke hoder som utvikler online opplæringsprogrammer for apotekansatte og nye bransjefelles apotektjenester.

Hans Petter Karlsen er i dag partner i rekrutteringsselskapet Habberstad AS. Han har befalsskole, krigsskole, ingeniørutdannelse, pedagogisk utdannelse og master (Msc) i strategi og kompetanseledelse. Han har innehatt ulike lederroller innen forsvaret, utdanningssektoren og i spesialisthelsetjenesten. I spesialisthelsetjenesten var han HR direktør ved Ringerike sykehus HF, senere Vestre Viken HF. Karlsen har hatt flere oppdrag for Apokus og for Sykehusapotekene. Han har rekruttert både ledere og farmasøyter til privat og offentlig apotek. Han er sertifisert rekrutterer gjennom DnV.


                    


                     
<< Forrige        34 av 84        Neste >>