NFS Mentorprogram 2017/2018, Midtevalueringstreff
 

NFS Mentorprogram 2017/2018, Midtevalueringstreff

 
Publisert: 11.01.18
Som en av adeptene uttrykte det; "Det er ikke til å tro at vi allerede møtes til midtevaluering, hvor har det blitt av disse månedene!"

NFS Mentorprogram 2017/2018 er altså allerede midtveis, og det var en fornøyd gjeng som møtte opp i kantina til Apotekforeningen for å utveklse erfaringer og for å få videre ideer til sin egen mentorrelasjon. I år er det 12 adept-mentorpar som følger hverandre fra august til juni, klikk her for å se hvem disse er.

   
   


Kvelden skulle også by på litt program selv om undertegnede raskt fant ut at dette strengt tatt ikke hadde vært nødvendig. Det var nesten vanskelig å be om oppmerksomheten :-).

Hege Willoch, fag- og kvalitetssjef i NMD og styremedlem i NFS, holdt et interessant innlegg om Lean Six Sigma som verktøy. Alle tilstedeværende kommer til å skulle jobbe med prosesser og det var interessant å få noe konkret med på veien.

Ole Kristian Hjelstuen, CEO i Inven2, fortalte oss på en veldig spennende og engasjerende måte hvordan Inven2 jobber og hvordan de bidrar til å bygge opp morgendagens helsenæring. Her var det mange aha-opplevelser (ihvertfall for meg), og jeg skulle ønske at jeg var en av de med gode ideer som førte frem til en patent! Norge har mye spennende på gang!

Selve evalueringen, som ble sendt ut noen dager i forveien, var oppløftende lesing. De aller fleste svarte at mentorprogrammet så langt har svart til forventningene eller til og med at det er bedre enn forventet! 

Noen kommentarer fra adeptene:
"Kjempefint program! Føler meg utrolig priviligert!"
"Veldig bra å kunne delta på et program hvor en kan bli bedre kjent med andre deler av farmasien og skape et større nettverk"
"Jeg synes det har vært en spennende reise så langt. Det er enklere å jobbe med konkrete ting som f.eks. nettverk, tips til jobbsøkerprosess og lignende"
"Jeg har hatt god nytte av dette allerede, enda jeg ikke hadde det klart for meg hva jeg kunne forvente"

Noen kommentarer fra mentorene:
"Fungerer utmerket! Givende diskusjoner og samtaler også for mentor"
"Positivt tiltak!"
"Fungerer godt - endret situasjon for adept, og bruker tiden til å diskutere og løse viktige problemstillinger"
"Godt program - spennende og interessant å få være mentor"
"Jeg synes programmet er lagt på et fornuftig nivå. Det er gjennomførbart og gir etter min mening "value for money" siden inngangsbilletten og investeringer er begrenset"      


      


Hilsen Hege Helm
daglig leder i NFS

<< Forrige        14 av 84        Neste >>