Stipendberetning fra Johanne Naper Trønnes
 

Stipendberetning fra Johanne Naper Trønnes

 
Publisert: 04.10.18
Med reisestøtte fra Norsk Farmasøytisk Selskaps stipendfond fikk jeg muligheten til å delta på den 34. internasjonale konferansen i farmakoepidemiologi (ICPE). Konferansen fant sted i Praha i slutten av august og varte i 5 dager.


                                       Dette var en stor konferanse med mange deltagere og tettpakket program fra morgen til kveld. Jeg deltok på flere sesjoner innenfor temaet «Legemidler i svangerskapet» og dette var veldig interessant og relevant for mitt doktorgradsarbeid. I tillegg holdt jeg en «spotlight poster» presentasjon om min nyeste studie. Tittelen på presentasjonen var: «Associations of prenatal paracetamol exposure with neurodevelopmental outcomes in 5-year-old children». Presentasjonen gikk bra og jeg syntes det var gøy å presentere!                                         


Jeg deltok på den samme konferansen for to år siden og det var hyggelig å hilse på kjentfolk og samtidig å knytte nye kontakter. Vi var også flere deltagere fra min forskergruppe og på kveldene gikk vi ut for å spise felles middag. Ellers var det en fin konferanse, med mye fint faglig påfyll og sosiale sammenkomster.

Tilslutt vil jeg takke Norsk Farmasøytisk Selskaps Stipendfond for reisestøtten.
<< Forrige        7 av 85        Neste >>