Stipendberetning fra Sinan Kucukcelik og Yasin Ahmed
 

Stipendberetning fra Sinan Kucukcelik og Yasin Ahmed

 
Publisert: 10.07.17
Vi ble tildelt kr 31 000. For våre masteroppgaver samlet vi inn informasjon om sykehjemspasienters diagnoser, legemidler i bruk, samt kliniske variabler i løpet av høsten 2015 og våren 2016. Vi trengte hjelp fra sykepleierne, og trengte dermed midler til frikjøp av vedkommende som innhentet samtykke, hjalp oss med opplæring av journalsystem, og var tilgjengelig for eventuelle spørsmål angående legemiddelkurve, journal og kontakt med pårørende.

Med dette prosjektet vurderte vi kvaliteten på legemiddelforskrivning til sykehjemspasienter. Med bakgrunn i disse dataene identifiserte vi mulige områder hvor man kan øke kvaliteten på legemiddelforskrivning.

Vi hadde hver vår masteroppgave som vi ønsket å presentere på Farmasidagene 3.- 4. november 2016. Vi var heldige som fikk være med på Farmasidagene, og presenterte oppgaven i form av postere. Det er alltid spennende å være med på Farmasidagene. Vi har også deltatt på Farmasidagene ved tidligere anledning, og det er ingen tvil om vi ønsker delta på Farmasidagene årene fremover. Det var veldig interessante og lærerike foredrag, og kvaliteten på det faglige programmet var høyt. Vi kan si at Farmasidagene svarte til forventningene vi hadde i forkant.


         


Vi vil takke Norsk Farmasøytisk Selskap som stod for utdelingen av stipendet og som gav oss muligheten til å utføre prosjektet vårt og delta på Farmasidagene.

Vennlig hilsen
Sinan Kucukcelik og Yasin Ahmed
<< Forrige        26 av 84        Neste >>