GDP-oppdatering, kurs III
 

GDP-oppdatering, kurs III

 
GDP-regler – Oppdatering for FFA/QA/QP


GDP-oppdateringskurset er for dem som har tatt GDP-basis kurs, og helst også viderekommende kurs, og som kun trenger årlig påfyll. Passer for alle som jobber med GDP. Dette kurset vil endre seg fra år til år.


Kursets mål
Deltakerne er i stand til på et spesialisert nivå, å håndtere daglige utfordringer i forbindelse med implementering og etterlevelse av EU-GDP reglene.
Tid
15. mai 2019     

Se påmeldingsskjemaet nedenfor. For at kurset skal finne sted, trenger vi minimum 25 deltagere. 
NFS forbeholder seg retten til å avlyse kurset hvis det ikke skulle bli nok deltagere.

Kursmaterialet vil være på dansk og norsk.


Sted
Thon Hotel Opera, se HER

Kursavgift
Kr 8 500

Antall kursplasser
maks 30 stk 

Kursinnhold
Se program HER 
(med forbehold om endring)

Kursholdere er Mariann Østergaard Bomholt og Mikkel Vinter Mogensen fra Pharmakon (sistnevnte snakker norsk), og Line Saxegaard og Mona Wensaas Kinn fra Statens Legemiddelverk. 

  

Overnatting

Kursavgiften inkluderer ikke overnatting. Det er reservert 8 standardrom på Thon Hotel Opera.
Pris i standardrom for 1 person, per natt per rom, inklusive frokost NOK 1995,-. For å bestille disse rommene; ring hotellet direkte på telefon 23 10 30 30 eller skriv en epost til opera@thonhotels.no, og oppgi følgende referansenummer: Ref Nr. 27489272. Frist for bestilling er 14. februar 2018.

Reservasjoner som gjøres via internett eller andre kanaler, og i ettertid henvises til denne bestillingskoden, får ikke den oppgitte spesialpris – da er det prisen som er booket og bekreftet som gjelder.

FeVu-poeng

Det er søkt om  FEVU poeng (Farmasøytisk Etter- og VidereUtdanning)

Påmelding
Send vedlagte skjema ferdig utfylt/evt. tilsvarende informasjon i mail til post@nfs.no innen 10. april 2019. Påmeldingen er bindende. Påmeldingskjema GDP-oppdatering 15. mai 2019, klikk her