GDP for viderekommende, kurs II
 

GDP for viderekommende, kurs II

 
GDP- regler – Videregående for FFA og sentralt plasserte medarbeidere 

Dette er et kurs som etterfølger basis-kurset og tar for seg enkelte GDP temaer mer inngående. Kurset er beregnet for FFAer, kvalitetsledere, logistikksjefer og personer som jobber daglig med GDP-relaterte oppgaver. Viderekommendekurset er for personer som skal evaluere kunder, leverandører, transportører, planlegge og gjennomføre ledelsens gjennomgang og monitorere kvalitetssystemets effektivitet med mere. Deltagerne må i større grad selv delta og løse oppgaver (workshops).Se kursbeskrivelse her
Tid
11.- 12. mars 2019     

Se påmeldingsskjemaet nedenfor. For at kurset skal finne sted, trenger vi minimum 25 deltagere.
NFS forbeholder seg retten til å avlyse kurset hvis det ikke skulle bli nok deltagere.

Kursmaterialet vil være på dansk og norsk.


Sted
Thon Hotel Opera, se HER

Kursavgift
Kr 11 900

Antall kursplasser
maks 30 stk

Kursinnhold
Se program HER 
(med forbehold om endring)

Kursholdere er Mariann Østergaard Bomholt og Mikkel Vinter Mogensen fra Pharmakon (sistnevnte snakker norsk), og Line Saxegaard og Mona Wensaas Kinn fra Statens Legemiddelverk.

  

Overnatting
Kursavgiften inkluderer ikke overnatting. Det er reservert 8 standardrom på Thon Hotel Opera. Pris i standardrom for 1 person, per natt per rom, inklusive frokost NOK 1795,-. For å bestille disse rommene; ring hotellet direkte på telefon 23 10 30 30 eller skriv en epost til opera@thonhotels.no, og oppgi følgende referansenummer: Ref Nr. 26820240. Frist for bestilling er 12. februar 2019.

Reservasjoner som gjøres via internett eller andre kanaler, og i ettertid henvises til denne bestillingskoden, får ikke den oppgitte spesialpris – da er det prisen som er booket og bekreftet som gjelder.

FeVu-poeng

Det er søkt om  FEVU poeng (Farmasøytisk Etter- og VidereUtdanning)

Påmelding
Send vedlagte skjema ferdig utfylt/evt. tilsvarende informasjon i mail til post@nfs.no innen 4. februar 2019. Påmeldingen er bindende.Påmeldingskjema GDP-oppfølgingskurs 11.- 12. mars 2019, klikk her
Kommentarer fra tidligere kursdeltagere:

"Det jeg syntes var fint med kurset var at de tok opp relevante tema som risikovurdering, mapping, ledelsens gjennomgang og kvalitetsystemet for GDP.
Gjennom forskjellige aktiviteter som workshops og forelesninger fikk man et mer overordnet og ikke minst praktisk bilde av hvordan man skal håndtere å være FFA.
Veldig «matnyttig» kurs!"
Helle Therese Olsen, Pronova


"Det var et bra kurs, og jeg synes det er godt at «lærerne» kombinerer rene forelesninger med utfordringer i grupper basert på reelle saker som de i Legemiddelverket har avdekket ved tilsyn. Gode foredragsholdere som har peiling og drar det ned til vår hverdag, OG presiserer alvoret i det vi driver med, uten å gjøre det altfor svært å komme over."
Ronald Jan Nilssen, Komplett Apotek


"Noen enkle stikkord om hvor for jeg har deltatt på og hatt utbytte av disse kursene:
- Praktisk orientert i aktuelt og utfordrende felt.
- Dyktige og engasjerte lærere.
- Legemiddelinspektører bidrar med nyttig oppklarende informasjon, tips mv. ut i fra sin praktiske erfaring.
Nyttig å møte og utveksle erfaringer med kolleger som arbeider med lignende problemstillinger."
Svein Haavik, UiB og Chemco AS


«Et nyttig kurs med mange aktuelle temaer! Anbefales!»
Gilyana Skjervold, Isotoplaboratoriene IFE


"Et kjempebra GDP-kurs og et velorganisert opplegg. Det var gøy med alle gruppeoppgavene og sirkuleringen oss grupper imellom. Det er utrolig hvor ulikt en oppgave kan løses! Dette var et kurs hvor man virkelig trengte å ha erfaring som FFA eller fra grossistvirksomhet da det var ingen oppfriskning av GDP regelverket – her ble man kastet inn i problemstillinger på høyt nivå. Jeg satte pris at kurset var lagt opp med lite foredrag og mye gruppeoppgaver."
Audny Stenbråten, konsulent