Kurs i muntlig presentasjon
 

Kurs i muntlig presentasjon

 
Norsk Farmasøytisk Selskap tilbyr kurs i muntlig presentasjon, og hvem er vel bedre enn Tom Berntzen til å lære oss dette?! Etter 33 år i NRK har vi fått med oss den beste vi kan tenke oss på dette området! Se kommentarer fra kursdeltagere lenger ned på siden!

Det er gledelig å oppleve at alle som har vært på dette kurset koser seg når de står foran et publikum. Kurset egner seg for alle som skal holde et foredrag eller kurs, eller som skal presentere master- eller doktorgradsarbeidet sitt. Hvis du bare ganske enkelt ønsker å bli sikrere på deg selv, er du også riktig her!

Da vi startet med dette kurset var målet å heve nivået på foredragene på Farmasidagene, og om mulig gjøre det enda bedre og enda mer interessant for de som hører på! Vi farmasøyter vil alltid komme opp i situasjoner hvor vi skal presentere noe for et publikum, og ikke alle liker seg i en slik situasjon. Tom Berntzen hjelper oss til å finne gleden ved å presentere og til å finpusse på detajene. Dette er unikt og veldig bra!


NFS har til nå arrangert 12 kurs i Muntlig presentsjon, og heretter settes kurset opp ved behov. Ikke nøl med å ta kontakt på post@nfs.no hvis du kunne tenke deg å delta!Kurset kvalifiserer til 3 FEVU poeng
(Farmasøytisk Etter- og VidereUtdanning)!


Påmeldingsskjema finner du HERKurset finner sted i Apotekforeningens lokaler på Majorstuen i Oslo.

Meld deg på ved å sende en e-post til post@nfs.no.
Pris for medlemmer i NFS er kr 1500 og for ikke-medlemmer kr 2000.
Hvert kurs består av maks 7 deltagere.

Da kurset er strengt kalkulert er det bindende påmelding, slik at NFS ikke går i minus! Vi forbeholder oss også retten til å avlyse kurset hvis det ikke er nok påmeldte.
Alt i alt et veldig nyttig kurs. Jeg er helt sikker på at dette medfører at mine fremtidige presentasjoner blir bedre. Man ble oppmerksom på eget forbedringspotensial, og fikk tips om hvordan man kan gå frem for å forbedre seg.


Kurset vil via en enkel metodikk gi deg veiledning til å forbedre din presentasjonsteknikk og holde bedre styr på dine power point. Du får konkrete og ærlige tilbakemeldinger og tips som det går an å gjøre noe med. Anbefales!


Jeg ville anbefalt kurset på det sterkeste til alle doktorgradstipendiatene som stadig kommer i situasjoner om å holde foredrag samt når de skal legge frem sine avhandlinger. Tom er veldig dyktig og dette kurset blir sikkert en stor seier for NFS :)

Veldig nyttig å se seg selv på video, og få tilbakemelding av både kursholder og andre deltakere. veldig fint å bli bevisst på hva man er flink på, og hva man kan forbedre.

Fantastisk lærerikt og matnyttig, jeg gleder meg til å holde min neste presentasjon! Kurset hadde en god balanse mellom teori, eksempler og praktisk trening - og har gjort meg mer bevisst på hvordan jeg skal bruke mine styrker til å nå ut til og engasjere publikum!