Midtevalueringstreff 2015
 

Midtevalueringstreff 2015

8. januar, Oslo

 

Midtevalueringstreff 2015
ved Hege HelmTorsdag 8. januar var det duket for midtevalueringstreff i Mentorprogrammet 2014/2015. Det var godt oppmøte i Apotekforeningens lokaler på Majorstuen, 25 personer (de 5 som måtte melde frafall hadde alle god grunn), og høy stemning.

Etter å ha fortært god mat og drikke var det tid for to innlegg, det første av vårt eget styremedlem, Håvard Thøgersen, Aker BioPharma, med tittelen: ”Hva skal til for å bli en farmasøyt utenfor boksen?”. Han fortalte oss viktigheten av et nettverk og hvordan han bevisst har brukt nettverket sitt for å komme dit han er i dag. Det andre innlegget var det Georg Beiske, Bayer: ”Legemiddelindustrien – en startpakke for farmasøyter”. Georg fortalte oss hvordan industrien strukturelt er bygget opp, og hvordan jobben hans ser ut. Han legger blant annet vekt på å avlaste sine sjefer så godt han kan, slik at de igjen kan konsentrere seg om viktigere oppgaver. Det er flott å oppleve to unge farmasøyter med så klare mål for karrieren sin, som i tillegg er flinke til å formidle!

Etter foredragene fikk adeptene ”alene-tid” med Håvard og Georg, hvor de i fred og ro kunne stille alle de spørsmål de måtte ha. I mellomtiden gikk mentorene sammen med undertegnede over i et annet rom for å ha en liten diskusjonsrunde rundt temaet: ”Er det behov for et ledernettverk?”.

Da alle var samlet igjen og glassene fylt opp, ble resultatene fra spørreundersøkelsen/midtevalueringen gjennomgått. Det var også denne gangen kun positive kommentarer, både fra adeptene og mentorene, så det gikk uten problemer og var raskt unnagjort.

Deretter fikk vi et kort innlegg av Marie Karoliussen og Sumaya Mohamed fra NoPSA som informerte om et internasjonalt utvekslingsprogram for farmasistudenter.

Kvelden var ennå ung, og stemningen var god, og det var flere av de unge adeptene som fortalte hva de hadde oppnådd og opplevd til nå. Dette er virkelig en veldig inspirerende gjeng å jobbe med!

Tove Karlsrud, Manager Scandinavia, Novartis Norge AS, har invitert oss til Novartis for å feire avslutningen av Mentorprogrammet, onsdag 17. juni. Det gleder vi oss til!
Se flere bilder HER