Bergen
 

Bergen

 
   Nettverket Unge farmasøyter i Bergen!


Neste treff er 16. september, og temaet er "Shuffeboard". Møt opp kl 20.00 ved BarKollektiv, Vetrlidsalmenning 4
Følg med på Facebook!

Programkomiteen består av Ida Mostrøm Kallekleiv og Ida Marie Paulsen.14. april 2016 møttes 12 unge farmasøyter opp i Verkstedbygget på Haukeland for å høre om IVF, presentert av klinikk Hausken ved lege Arne Schwennicke og sykepleier Sandra. Det var stor interesse for temaet! Programkomiteen bestod av Sigrid Hatland og Trude Kvalnes Røstbø.


Det var ca 10 unge farmasøyter som møtte opp til spillekveld 11. februar 2016! Programkomiteen denne gang var Siri Utby, Lene Sæther og Oddveig Reisæther

Se invitasjonen HER

I tillegg til å spille hadde vi besøk av Hallvard Vigrestad fra nettverket i Oslo og Hege Helm, daglig leder i NFS.


Den 26. oktober 2015 ble det bestemt at Nettverket Unge farmasøyter skulle startes opp i Bergen, og 25. november var det en realitet! Det gjelder her de samme reglene som i Oslo - for å kunne delta må du være i dine 10 første år etter endt studium, og du må være medlem i Norsk Farmasøytisk Selskap. Ta gjerne kontakt på post@nfs.no hvis du ønsker å vite mer.


Det første nettverksmøtet ble en suksess med godt oppmøte (12 farmasøyter), quiz og godt humør. Det var Gia Tran, Ingrid Hjetland og Irene Ødegård som utgjorde programkomiteen denne kvelden.


Videre skal det opprettes en lokal facebookgruppe for nettverket, så følg med!