Utstillere - NFS

Utstillere

 

Her gir vi en kort presentasjon av utstillerne – siden oppdateres fortløpende, så følg med!

 

Det er fortsatt mulig å melde seg på som utstiller

 

 

Medac er et globalt legemiddelfirma med hovedkontor i Hamburg, Tyskland. Vi har spesialisert oss på å utvikle, fremstille og markedsføre legemidler til behandling innen revmatologi og onkologi. Våre produkter er utviklet og produsert i Tyskland og brukes i dag i mer enn 70 land.

www.medac.no

 

 

Mokki AS er stolte av å presentere det innovative Click & Change-systemet, et banebrytende system som er resultatet av grundig research og mange års erfaring. Vårt fokus har vært på en fleksibel løsning som gir komfort og beskyttelse for ditt barn uansett aktivitet. Med Click&Change får du to briller tilpasset forskjellige typer sollys, slik at barnet får den beste beskyttelsen både i byen og ved sjø og snø hvor solen reflekteres. 2 priser -Innovative baby care & German Award design 2020.

www.mokki.no

 

 

Statens legemiddelverk skal sikre god kvalitet ved behandling med legemidler og at legemidler har lavest mulig pris. Vi skal sørge for at befolkningen får likeverdig og rask tilgang til effektive legemidler, legge til rette for forskning og innovasjon og forvalte produktregelverket for medisinsk utstyr.

www.legemiddelverket.no

scrolltop