Utstillere - NFS

Utstillere

 

Her gir vi en kort presentasjon av utstillerne – siden oppdateres fortløpende, så følg med!

 

Det er fortsatt mulig å melde seg på som utstiller

 

 

AET leverer kvalitetsprodukter og tjenester til kunder som stiller høye krav til innemiljø. Produktene er forbruksvarer og sikkerhetskabinetter som bidrar til et renere inneklima. Selskapet leverer også patenterte ventilasjonstak til operasjonssaler. AET – en komplett leverandør av utstyr og rekvisita til renrom!

www.aet.no

 

 

 

Apotek 1 er Norges største og ledende apotekkjede. Kompetanse og kvalitet er kjernen for vår virksomhet, og vi vektlegger å tilby gode opplærings- og utviklingsmuligheter for våre ansatte. Vi er en kjede med ambisjoner – også for fremtidens apotek, og vi legger vår stolthet i å leve opp til vårt slagord ”Vår kunnskap – din trygghet”, i alle våre kundemøter.

www.apotek1.no

 

 

Apotekforeningen er bransjeorganisasjonen for apotekene i Norge og deres eiere. Foreningen ble stiftet i 1881.

www.apotek.no

 

 

 

Azanta er et dansk biofarmasøytisk selskap med kontorer i alle nordiske land. Vi opererer primært innen fødsels- og kvinnesykepleie. Vi verdsetter kundenes individualitet og søker å betjene våre kunder og samarbeidspartnere på best mulig måte. Vi ønsker å gjøre behandling tilgjengelig for pasienter og kunder ”because life matters”.

www.azanta.com

 

 

 

Biogen er pionérer innen nevrologi. Siden grunnleggelsen i 1978 som et av verdens første globale bioteknologiselskaper, har Biogen ledet innovativ vitenskapelig forskning med mål om å utvikle nye terapeutiske løsninger for å bringe oss nærmere en kur mot ulike nevrologiske og nevrodegenerative sykdommer. Våre terapiområder er blant annet multippel sklerose, spinal muskelatrofi, Alzheimers sykdom, demens, oftalmologi og smerte.

 

 

 

Vi bidrar til bedre helse
Boehringer Ingelheim er et globalt, forskningsdrevet farmasøytisk selskap som omfavner mange kulturer og ulike samfunn.

www.boehringer-ingelheim.no

 

 

Boots Norge har 159 Boots apotek i Norge. Vi har kjedekontor i Nydalen, grossisten Alliance Healthcare på Langhus og multidosefabrikken Farmaka i Askim. Boots, som har mer enn 160 års erfaring fra internasjonal apotekdrift, åpnet sitt første apotek i Norge i 2008. Selskapet er i dag et av verdens best kjente merkenavn. I samarbeid med forskere og spesialister innen helse og hudpleie, utvikler og produserer Boots flere bestselgende merkevarer som No7, Botanics, Soap & Glory og Soltan. Disse distribueres gjennom Boots apotek i Norge. Boots Norge og Alliance Healthcare Norge er del av det verdensomspennende apotekselskapet Walgreens Boots Alliance.

www.boots.no

 

 

Bonaventura Scandza er Norges største distributør av merkevarer til dagligvare, faghandel og apotek. Sammen med våre kunder skaper vi vekst gjennom innovasjon og sterke merkevarer. Vi har et av landets mest erfarne og kompetente konsulentteam innen faghandel og apotek. Med fokus på kursing, opplæring, mersalg og eksponeringer ønsker vi å gjøre handleopplevelsen så god som mulig.

www.bonaventurascandza.no

 

 

 

Daxxin kan løse dine hodebunnsproblemer som flass og seboreisk eksem, samt tørr og irritert hodebunn med kløe. Daxxin vasker mildt og forsiktig, skaper en naturlig balanse i hodebunnen og har en lett kondisjonerende virkning, for et friskt hår. De milde ingrediensene med Piroctone Olamin, Guarolje og Mild Parfyme, er svært skånsom for hår og hodebunn.

www.daxxin.se

 

 

DSV Norge er et av verdens største transport og logistikkonsern med over 60 000 ansatte i over 90 land. DSV er en del av det dansketablerte DSV konsernet og tilbyr globale transport- og logistikkløsninger, samt løsninger for prosjekt og spesialoppdrag. I Norge er vi ca 450 ansatte fordelt på tre divisjoner; DSV Road (Veitransport), DSV Air & Sea (Sjø-og lufttransport), samt DSV Solutions (Lagerløsninger).

www.no.dsv.com

 

Eli Lilly is a global healthcare leader that unites caring with discovery to create medicines that make life better for people around the world. We were founded more than a century ago by a man committed to creating high-quality medicines that meet real needs, and today we remain true to that mission in all our work. Across the globe, Lilly employees work to discover and bring life-changing medicines to those who need them, improve the understanding and management of disease, and give back to communities through philanthropy and volunteerism.

www.lilly.com

 

 

EuroMedica Norge har 25 års erfaring med salg av legemidler og andre apotekvarer i Norge og Sverige. Vi tilbyr apotekene innovative kvalitetsprodukter fra internasjonale aktører og egne merkevarer innenfor kategoriene barn, hud/ansikt, kosttilskudd og medisinsk utstyr.

www.euromedica.no

 

 

Farmasiforbundet ble stiftet i 1937 og har ca 3500 medlemmer. Forbundets viktigste oppgaver er å gi medlemmene gode lønns- og arbeidsbetingelser, en utdanning og et yrke apotekteknikere kan være stolte av, et motiverende etter- og videreutdanningstilbud, trygge, fleksible og utfordrende arbeidsplasser og et bredt faglig nettverk. Vi samarbeider med andre organisasjoner i bransjen for å opprettholde apoteket som en sterk faglig enhet. Det er et mål for Farmasiforbundet at apotekene har et faglig høyt kvalifisert personale som kan yte god og pålitelig service til kundene.

www.farmasiforbundet.no

 

 

 

Fresenius Kabi er et globalt selskap som har spesialisert seg på legemidler og teknologi for infusjon, transfusjon og klinisk ernæring. Våre produkter og tjenester brukes i behandlingen av kronisk syke og kritisk syke pasienter.

www.fresenius-kabi.com/no

 

 

Helfo sørger for at apotek og bandasjister får sine oppgjør fra folketrygden for blåresepter som leger, apotek og bandasjister foreskriver og utleverer. Helfo veileder om avtaler og regelverk på Helfo.no og veiledningstelefonen for helseaktører, tlf. 23 32 70 40. Oppgjør for utleveringer på blå resept utgjorde i 2018 12 milliarder kroner. Apotek og bandasjister forvalter viktige tjenester og rettigheter for brukerne og er derfor en viktig avtalepart for Helfo.

www.helfo.no

 

 

JFA helse fremmer helse og velvære. JFA helse er produsent av enzymproduktene Nogasin GO, Lactrase GO og Lactrase kapsler som selges kun i apotek. JFA Helse er en avdeling av Jan F. Andersen A/S, som siden 1972 har markedsført legemidler for mennesker og dyr. Jan F. Andersen er også en av de største leverandørene i Norge av medisinsk teknisk utstyr spesielt utviklet for veterinærer.

www.jfahelse.no

 

 

Medac er et globalt legemiddelfirma med hovedkontor i Hamburg, Tyskland. Vi har spesialisert oss på å utvikle, fremstille og markedsføre legemidler til behandling innen revmatologi og onkologi. Våre produkter er utviklet og produsert i Tyskland og brukes i dag i mer enn 70 land.

www.medac.no

 

 

 

Mokki AS er stolte av å presentere det innovative Click & Change-systemet, et banebrytende system som er resultatet av grundig research og mange års erfaring. Vårt fokus har vært på en fleksibel løsning som gir komfort og beskyttelse for ditt barn uansett aktivitet. Med Click&Change får du to briller tilpasset forskjellige typer sollys, slik at barnet får den beste beskyttelsen både i byen og ved sjø og snø hvor solen reflekteres. 2 priser -Innovative baby care & German Award design 2020.

www.mokki.no

 

 

Norges Farmaceutiske Forening (Farmaceutene) er Norges eldste fagforening og eneste profesjonsforeningen for farmasøyter. Vi er landsdekkende og den mest foretrukne fagforeningen blant farmasøyter. Vår visjon er «Riktige legemidler. Bedre helse. God samfunnsøkonomi». Foreningen arbeider for riktig legemiddelbruk og for en høy faglig og yrkesetisk standard i profesjonen.

www.farmaceutene.no

 

 

Norsk legemiddelhåndbok for helsepersonell er et terapiorientert, produsent- og myndighetsnøytralt oppslagsverk om legemidler. Rundt 200 bidragsytere, alle spesialister innen sine felt, sørger for kvalitetssikret og oppdatert informasjon. Et uavhengig redaksjonsutvalg har det overordnede ansvaret. Legemiddelhåndboken gikk nylig over til nye nettsider, og forhandler nå om en helt ny plattform og strukturering av innholdet. Legemiddelhåndboken leder også arbeidet med utvikling av et oppslagsverk om bruk av legemidler til barn, KOBLE. Velkommen til standen for mer info!

www.lmhb.no

 

 

New Nordic er et selskap med en unik kunn­skap innen medisinplanter.
New Nordic utvikler og markedsfø­rer effektive urte tilskudd slik at vi skal kunne tilfredsstille spesifikke helse- og skjønnhets behov.
New Nordic tror på langsiktige forpliktelser: til våre kunder og forhandlere, til kvaliteten på våre produkter og til forskningen som driver utviklingen av produkter for fremtiden.

www.newnordic.no

 

Novo Nordisk er et av verdens ledende legemiddelselskap innen diabetesbehandling og vår historie går helt tilbake til 1923. Vårt mål er å bekjempe diabetes og dette gjør vi ved å finne bedre metoder til forebyggelse, diagnose og behandling. Novo Nordisk har sitt hovedkontor i Danmark. Novo Nordisk har ca 41 600 medarbeidere fordelt på 80 land. Novo Nordisk tilbyr et bredt utvalg av diabetesprodukter, og har dessuten en ledende posisjon innenfor andre områder som blødersykdom, veksthormonbehandling, fedmebehandling og hormonpreparater til behandling av klimakterielle plager. Novo Nordisk utvikler, fremstiller og markedsfører farmasøytiske produkter og serviceytelser som gjør en vesentlig forskjell for pasienter, behandlere og samfunnet.

www.novonordisk.no

 

 

Nutricia Norge AS er markedsledende innenfor avansert medisinsk ernæring med næringsdrikker, sondeernæring og tilhørende utstyr. Kundene er sykehus, apotek, medisinske grossister og primærhelsetjenesten. Nutricia holder til på Skøyen i Oslo og har 23 ansatte.

www.nutricia.no

 

 

Perrigo er et selskap spesialisert på produkter til egenpleie. Vi leverer innovative og effektive produkter som hjelper mennesker med få og leve et bedre liv.

www.perrigo.no

 

 

Pfizer er verdens ledende biofarmasøytiske selskap og utvikler medisiner som forbedrer pasientenes helse, forebygger sykdom og redder liv. Pfizer var et av de første selskapene som produserte penicillin, og bidro dermed til et av de viktigste medisinske fremskrittene i moderne tid. Pfizer har også utviklet vaksiner som forebygger sykdom som tidligere har kostet mange barn og voksne livet. I dag tilbyr Pfizer blant annet medisiner for behandling av kreft, smerter, hjerte- og karsykdom, diabetes, psykisk sykdom og revmatisme. Pfizer er et internasjonalt selskap med virksomhet i over 150 land og har mer enn 100 000 engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere i hele verden. I Norge har Pfizer om lag 85 ansatte med sterk kompetanse innenfor medisin, farmasi, biokjemi, helseøkonomi og andre fagområder.

www.pfizer.no

 

Pharma Nord er en av Europas største produsenter av kosttilskudd og urteprodukter. Selskapet utvikler, produserer og markedsfører forskningsbaserte kosttilskudd, urteprodukter og farmasøytiske produkter basert på optimal bio-tilgjengelighet, sikkerhet og dokumentasjon.

www.pharmanord.no

 

 

Plackers – God munnhelse begynner mellom tennene
Med Plackers produkter er det lettere, raskere og mer hygienisk å rengjøre mellom tennene. Dette er viktig, siden rengjøring mellom tennene er 50 % av munnhelsen. Derfor satser vi på samarbeid med apotek, tannleger og tannpleiere.

www.plackers.no

 

 

Roche er en global pioner innen legemidler og diagnostikk som fremmer medisinsk vitenskap og forbedrer menneskers liv. Den kombinerte styrken ved å ha legemidler og diagnostikk under ett tak, har gjort Roche ledende innen persontilpasset medisin – en strategi som tar sikte på å tilpasse behandlingen til den enkelte pasient på best mulig måte. Roche er verdens største bioteknologiselskap med medisiner innen onkologi, immunologi, infeksjonssykdommer, oftalmologi og nevrologi.

www.rochehelse.no

 

 

Serviceproduksjon har produktansvar for NAF preparatene. Selskapet er et kompetanse- og rådgivningssenter for tilvirkning i apotek. Serviceproduksjon er et datterselskap av Apotekforeningen og har tilhold i Slemdalsveien 1, Oslo.

www.serviceproduksjon.no

 

Statens legemiddelverk skal sikre god kvalitet ved behandling med legemidler og at legemidler har lavest mulig pris. Vi skal sørge for at befolkningen får likeverdig og rask tilgang til effektive legemidler og være fag- og tilsynsmyndighet for medisinsk utstyr. Vi skal også legge til rette for forskning og innovasjon på disse områdene.

www.legemiddelverket.no

 

 

Sykehusapotekforetakene. De fire sykehusapotekapotekene eies av de respektive regionale helseforetakene og eier og driver til sammen 30 sykehusapotek, fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Sykehusapotekene er spesialisthelsetjenestens apotek og leverer legemidler og farmasøytiske tjenester til sykehusene og deres pasienter. Sykehusapotekene driver også utstrakt tilvirkning av legemidler. Alle sykehusapotekene har også et eget apotekutsalg for pasienter, pårørende og ansatte på sykehuset.

www.sykehusapotekene.no
www.sykehusapotek-nord. no
www.sjukehusapoteka- vest.no
www.sykehusapoteket.no

 

Teriak AS – Vil du være med å bygge Norges fremste konsulenthus innen farmasi og helse?
Vi har som ambisjon å samle de aller beste medarbeiderne i vår virksomhet.

www.teriak.no

 

 

Vingmed er totalleverandør av logistikk-løsninger som støtter lukket legemiddelsløyfe. Dette er løsninger som blant annet bidrar til en langt bedre pasientsikkerhet, bedre anvendelse av ressurser og lavere medisinkostnader. Løsningene kommuniserer sømløst mellom de ulike IKT-systemene og derav ivaretar en viktig forutsetning for å oppnå lukket legemiddelsløyfe.

www.vingmed-as.no

 

scrolltop