Webinar 7: Farmasi - Nytt og Nyttig; Avtaleverk for gen og celleterapi – Et tiltak for å sikre tidligere tilgang til avanserte legemidler - NFS

Webinar 7: Farmasi – Nytt og Nyttig; Avtaleverk for gen og celleterapi – Et tiltak for å sikre tidligere tilgang til avanserte legemidler

 
17. oktober
Digitalt fagmøte via Zoom

Webinar-serie, høst 2023:
Norsk Farmasøytisk Selskap (NFS) fortsetter sin populære webinar-serie, og denne gangen skal vi høre om H-resepter!

 

Avtaleverk for gen og celleterapi – Et tiltak for å sikre tidligere tilgang til avanserte legemidler

Denne gang har vi vært så heldige å få Guro Bøhm fra Sykehusinnkjøp til å holde et foredrag for oss! Les om Guro nedenfor.

 

 

AGENDA

Velkommen og innledning
v/ Tore Reinholdt, Apotekforeningen

Innlegg
v/ Guro Bøhm

Spørsmål

 

Tid: tirsdag 17. oktober, kl. 08-09

 

Deltagelsen er gratis for NFS sine medlemmer, men krever påmelding, se nedenfor.

Hvis du ikke er medlem i Norsk Farmasøytisk Selskap kan du allikevel melde deg på webinaret, men da koster det kr 200 å delta (betales via Vipps; kr 200 til 14296, Norsk Farmasøytisk Selskap. NB! Skriv fullt navn). Hvis du ønsker å bli medlem i NFS kan du klikke her. Det koster kr 500 i året, kr 250 for studenter/pensjonister, og medlemskapet varer ut 2023.

1-2 dager i forkant av møtet vil alle som er påmeldt få tilsendt en lenke til deltakelsen via zoom. Det er en styreavgjørelse på at det ikke gjøres opptak av disse fagmøtene – det er her og nå som gjelder!

 

 

 

Guro Bøhm er konstituert avdelingsleder i avdeling forvaltning i divisjon legemidler, Sykehusinnkjøp. Guro er jurist og startet i Sykehuspartner HF i 2012 med å jobbe med offentlige anskaffelser til spesialisthelsetjenesten. Siden 2017 har hun jobbet mye med anskaffelser og avtaler på legemidler til spesialisthelsetjenesten, på godt og vondt: hun har representert/bistått i rettslige tvister, men har også fått være med på en del utviklingsarbeid som f.eks. utarbeidelsen av avtaleverket for gen- og celleterapi, nye avanserte legemidler i Norge.

 

 

Meld deg på her:

Kurs form
Påmelding:
reCAPTCHA
Sending
scrolltop