Stipendberetning fra Johanne Naper Trønnes
 

Stipendberetning fra Johanne Naper Trønnes

 
Publisert: 26.09.16
Med reisestøtte fra Norsk Farmasøytisk Selskaps stipendfond fikk jeg muligheten til å reise på «International Conference on Pharmacoepidemiology and Therapeutic Risk Management» i Dublin 25.–28. august 2016.

Dette er en stor internasjonal konferanse, holdt for 32. gang og med over 1300 deltagere fra flere land. Programmet var tettpakket fra morgen til kveld og jeg fikk deltatt på flere spennende workshops, foredrag og diskusjoner. I tillegg hadde jeg en posterpresentasjon en av dagene.

Det som var så bra med denne konferansen, var at de hadde flere parallelle sesjon med ulike tema innenfor farmakoepidemiologi. I mitt doktorgradsarbeid jobber meg med sikkerhet av medisiner i svangerskapet og på denne konferansen var det flere interessante foredrag innenfor denne kategorien. Det var veldig lærerikt å høre på de erfarne og respekterte forskerne innenfor feltet. I tillegg fikk jeg deltatt på noen foredrag innenfor statistikk og metode som kan være nyttig for mitt videre doktorgradsarbeid. Jeg syntes også det var kjekt å hilse på kjentfolk og knytte nye kontakter på konferansen.

Utenom det faglige fikk vi sjansen til å besøke Guinness Storehouse, som kanskje er Dublins mest kjente turistattraksjon. Der fikk vi en introduksjon i ølbryggingens kunst og det var en flott opplevelse.
Alt i alt har konferansen vært faglig spennende og lærerik og jeg kunne godt tenke meg å delta flere ganger. Tilslutt vil jeg takke Norsk Farmasøytisk Selskaps Stipendfond for reisestøtten.

Vennlig hilsen Johanne Naper Trønnes