Nettverket Unge farmasøyter - på besøk til helseinkubatoren Aleap - NFS

Nettverket Unge farmasøyter – på besøk til helseinkubatoren Aleap

 
7. juni
Aleap, Gaustadalleen 21 (Forkningsparken)

Velkommen til neste treff i regi av Nettverket Unge farmasøyter! Denne gangen skal vi besøke helseinkubatoren Aleap i Forskningsparken!

Les om Nettverket Unge farmasøyter her. Hvis du ønsker å ble en del av nettverket så ta kontakt med Hege Helm på post@nfs.no.

 

 

Tid: onsdag 7. juni kl.18.00
Sted: Aleap, Gaustadalléen 21, (Forskningsparken)

 

 

AGENDA

Introduksjon av helseinkubatoren Aleap og hvordan er det å være en helseentreprenør
v/ Aksel Tunold, Aleap

Mange muligheter for farmasøyter innen e-helse
v/ Solrun Elvik, Direktoratet for e-helse

Hvordan er det å være adept i Mentorprogrammet til NFS 
v/ Berfin Gence, IQVIA

 

 

 

Aksel Tunold
Aksel er en forretningsrådgiver i Aleap og er ansvarlig for Aleaps Corporate Partner Program. Aksel har en siviløkonomgrad fra Handelshøyskolen BI, og før han begynte i Aleap jobbet han som uavhengig konsulent innen legemiddelsektoren. Aksel startet sin karriere i legemiddelindustrien i 1995 som salgsrepresentant for Astra, og har siden hatt ulike stillinger innen salg, markedsføring og ledelse i flere legemiddelselskaper. Før han begynte som uavhengig konsulent, var Aksel Daglig leder for Amgen i 2 år og Sanofi i 8 år.

 

Solrun Elvik
Du kan lese om Solrun her. Farmasøyter har en viktig rolle i å bidra til riktig legemiddelbruk, god helse og trygge helsetjenester. E-helse og digitalisering er viktig for å lykkes, og gir samtidig rom for nye måter å jobbe på.  Jeg vil fortelle om hvilke oppgaver og roller farmasøyter har i Direktoratet for e-helse i dag, og vise til andre områder innen e-helse hvor farmasøyter er sentrale.  Jeg vil også si litt om hvordan farmasøyter kan heve kompetanse sin innen e-helse.

 

Berfin Gence
Berfin er utdannet provisorfarmasøyt fra UIO i 2020. Hun startet karrieren i koronaåret med en svært variert stilling som farmasøyt i sykehusleveranser ved Sykehusapoteket Oslo. Arbeidsoppgavene innebåret alt fra legemiddellogistikk, distribusjon av covid-vaksine, bygging av nasjonale legemiddellager, kliniske studier m.m.. Hun valgte å gå videre med kliniske studier, og jobber nå som Clinical Research Associate(CRA) i IQVIA. Jobben innebærer å monitorere kliniske studier i Norge som IQVIA har en avtale med. Dette kan være alt fra store til små studier, og ulike terapiområder. Jeg meldte meg i NFS sitt mentorprogram i 2022/23 og har fått stort utbytte av det. Jeg synes mye i farmasien er spennende, men har vært usikker på karriereretning, og derfor passet mentorprogrammet meg godt. Jeg ønsker med dette innslaget å dele mine erfaringer med andre, og spre ordet.

 

 

Velkommen!

Meld deg på her:

Kurs form
Påmelding:
reCAPTCHA
Sending
scrolltop