Stipendberetning fra Elisabeth Pedersen - NFS
 
 
stipend-18_19_elisabeth_pedersen
Forfatter: nfs.no Publisert: 31.10.2019

Stipendberetning fra Elisabeth Pedersen

Deltakelse på 35th International Conference on Pharmacoepidemiology & Therapeutic Risk Management (ICPE) i Philadelphia, USA, 24.-28. August 2019

Tusen takk til Norsk farmasøytisk selskap for muligheten til å kunne delta på årets ICPE konferanse i Philadelphia i USA. Det var en veldig interessant konferanse med både spennende faglige presentasjoner, workshops og kurs. Der var også postervandringer og jeg var så heldig å få lov til å presentere en poster basert på mitt doktorgradsprosjekt. Flere kom innom og ga meg konstruktive kommentarer og spørsmål om de foreløpige resultatene mine.

 

 

Fra konferansen sitter jeg igjen med et godt faglig utbytte, spesielt fra kurset og workshopen som omhandlet adherence. Her lærte jeg mye som vil kunne være direkte anvendbart i senere deler av prosjektet mitt.

I tillegg til alt det faglige ble det også tilbudt mulighet til nettverksbygging og sosiale sammenkomster. Det ble arrangert lunsj for oss som var på konferansen for første gang slik at vi kunne bli kjent med både hverandre og erfarne forskere i feltet. I tillegg var det også en sosial kveld på Kimmel Center For The Performing Arts med muligheter for spising av tapas, dansing og samtaler med andre.

Jeg er veldig takknemlig for midlene jeg fikk fra Norsk farmasøytisk selskap for å dra på denne konferansen. Disse stipendene gir oss unge forskere nye muligheter vi ikke hadde hatt uten dem.

Med vennlig hilsen

Elisabeth Pedersen

 
scrolltop