GDP III - Oppdatering - NFS

GDP III – Oppdatering

 
25. februar
Thon Hotel Opera, Oslo

Kurset er fulltegnet!

 

 

GDP-regler  –  Oppdatering for FFA/QA/QP

GDP-oppdateringskurset er for dem som har tatt GDP-basis kurs, og helst også viderekommende kurs, og som kun trenger årlig påfyll. Passer for alle som jobber med GDP. Dette kurset vil endre seg fra år til år.

Kurset arrangeres av Norsk Farmasøytisk Selskap i samarbeid med Pharmakon fra Hillerød i Danmark og Statens Legemiddelverk.

Les mer om GDP-kursene vi tilbyr her, og ta kontakt på post@nfs.no hvis du har spørsmål.

 

 

Kurset mål:

Deltakerne er i stand til på et spesialisert nivå, å håndtere daglige utfordringer i forbindelse med implementering og etterlevelse av EU-GDP reglene.

 

Praktisk informasjon:

Kursavgift: Kr 11 500

Antall kursplasser: 26

Kursinnhold: Se program her (med forbehold om endringer)

Kursholdere: Mariann Østergaard Bomholt og Tina Brouer fra Pharmakon, og Line Saxegaard og Mona Wensaas Kinn fra Statens Legemiddelverk.

Overnatting: Kursavgiften inkluderer ikke overnatting. Det er reservert 8 standardrom på Thon Hotel Opera. Pris i standardrom for 1 person, per natt per rom, inklusive frokost NOK 1395,-. For å bestille disse rommene; ring hotellet direkte på telefon 23 10 30 30 eller skriv en epost til opera@olavthon.no, og oppgi følgende referansenummer: Ref Nr.29534806. Frist for bestilling er 12. februar 2021. Reservasjoner som gjøres via internett eller andre kanaler, og i ettertid henvises til denne bestillingskoden, får ikke den oppgitte spesialpris – da er det prisen som er booket og bekreftet som gjelder.

FeVu-poeng: Kurset kvalifiserer til 6 FEVU poeng (Farmasøyters Etter- og VidereUtdanning)

Frist for påmelding: 10. oktober 2020. Påmeldingen er bindende. Benytt skjemaet nedenfor.

Kurs form
Påmelding:
reCAPTCHA
Sending
scrolltop