FEVU - Farmasøyters etter - og videreutdanning - NFS

FEVU – Farmasøyters etter – og videreutdanning

 

FEVU er en forkortelse for Farmasøyters Etter- og VidereUtdanning og er et poengsystem hvor din deltagelse i faglige etterutdannelsesaktiviteter registreres. Dette er et system som Norges Farmaceutiske Forening (NFF) har utviklet, og som tilbys gratis til alle som er medlemmer i NFF.

 

Hvorfor?

Ved å vise til antall oppnådde poeng kan du overfor din arbeidsgiver dokumentere at du holder deg faglig oppdatert.
Poengsystemet kan også brukes til å dokumentere oppnådd kompetanseheving og etterutdannelsesaktivitet.

Fagrådet i NFF fastsetter kriterier for tildeling av FEVU-poeng og vurderer antall FEVU-poeng som skal tildeles den enkelte aktivitet. Fagrådet anbefaler aktivitet som tilsvarer minst 30 FEVU-poeng per 3-årsperiode. Første periode var 2012-2014. Systemet er nå inne i sin tredje treårsperiode; 2018-2020.

Les mer om FEVU her

 

Hvordan?

Det enkelte medlem kan logge seg inn på Min side på www.farmaceutene.no og søke opp arrangementet på listen som kommer opp når man klikker på “Registrer FEVU-aktivitet”.
Ved å markere i kolonnen “Velg” og trykke på “Jeg har deltatt på denne aktiviteten” vil FEVU-status oppdateres og arrangement med tilhørende FEVU-poeng automatisk registreres på den enkeltes profil.

 

Norsk Farmasøytisk Selskap søker NFF fortløpende om godkjennelse av sine kurs og arrangementer for FEVU-poeng, og for 2019 har vi følgende godkjennelser:

 

Kurs

Varighet

FEVU-poeng

GDP-kurs I  2 dager  10
GDP-kurs II, oppfølging  1,5 dager 10
GDP-kurs III, oppdatering  1 dag  5,5
Pecha Kucha-kurs  0,5 dag  4,5
Audit-kurs, inkl eksamen  5 dager 10
CAPA/Root cause-kurs  2 dager i prosess
Tverrfaglig seminar, farmasi- og medisinstudenter  1 dag i prosess
scrolltop