Kurs i CAPA og Root cause analyse - NFS

Kurs i CAPA og Root cause analyse

 
22. oktober
23. oktober
Thon Hotel Opera, Oslo

Korrigerende og forebyggende tiltak (CAPA, Corrective and Preventive Action) er en prosess fra kvalitetsstyringssystemet (QMS). Dette er en del av GMP-kompatibelt arbeid (Good Manufacturing Practice). Avvik og feil undersøkes systematisk før korrigerende og forebyggende tiltak settes igangsettes. Root cause analyse (RCA) er en metode for problemløsning som brukes til å identifisere årsakene til feil eller problemer. Når du har fokus på at forstå problemet, kan du gå i dybden og finne root cause. Du vil få forståelse for formålet og få prøve ut flere verktøy til en systematisk root cause analyse.

Kurset går over to dager og arrangeres av Norsk Farmasøytisk Selskap i samarbeid med Pharmakon fra Hillerød i Danmark. Kursholderne er danske, men snakker et tydelig språk. Kursmaterialet vil være på dansk.

 

Se informasjon om kurset, kursinnhold, målgruppe mm. ved å klikke her

 

Ta kontakt på post@nfs.no hvis du har spørsmål.

 

 

Praktisk informasjon:

Kursavgift: Kr 13 900

Antall kursplasser: 40

Kursinnhold: se program her (med forbehold om endringer)

Kursholdere: Camilla Lundbye Castle og Malene Grøn fra Pharmakon

Overnatting: Kursavgiften inkluderer ikke overnatting. Det er reservert 8 standardrom på Thon Hotel Opera. Pris i standardrom for 1 person, per natt per rom, inklusive frokost NOK 1795,-. For å bestille disse rommene; ring hotellet direkte på telefon 23 10 30 30 eller skriv en epost til opera@thonhotels.no, og oppgi følgende referansenummer: Ref Nr. 26959004. Frist for bestilling er 22. september 2019. Reservasjoner som gjøres via internett eller andre kanaler, og i ettertid henvises til denne bestillingskoden, får ikke den oppgitte spesialpris – da er det prisen som er booket og bekreftet som gjelder.

FEVU-poeng: Kurset kvalifiserer til 10 FEVU-poeng (Farmasøyters Etter- og VidereUtdanning)

Påmeldingen er bindende

Kurs form
Påmelding:
reCAPTCHA
Sending
scrolltop