Presentasjon av utstillere - NFS

Presentasjon av utstillere

 

Her gir vi en kort presentasjon av utstillerne – siden oppdateres fortløpende, så følg med!

 

Det er fortsatt mulig å melde seg på som utstiller eller som hovedsponsor

 

 

 

Boehringer Ingelheim har i mer enn 130 år forsket på nye medisiner for mennesker og dyr. Selskapet, som fortsatt er familieeiet, er blant verdens 20 ledende farmasøytiske bedrifter der nærmere 50.000 ansatte arbeider for å utvikle verdi gjennom nyskaping innenfor tre kjerneområder; human- og veterinærmedisin samt biofarmasøytisk kontraktbasert produksjon. Fokus på miljøvern og bærekraftighet i selskapets aktiviteter er prioritert i alle ledd.

https://www.boehringerone.com/no/kols/Spiolto

 

 

 

Fresenius Kabi er et globalt selskap som har spesialisert seg på legemidler og teknologi for infusjon, transfusjon og klinisk ernæring. Våre produkter og tjenester brukes i behandlingen av kronisk syke og kritisk syke pasienter.

www.fresenius-kabi.com/no
www.fresubin.no

 

 

 

Mericon AS er en uavhengig Contract Research Organisation (CRO). Våre spesialområder er de nasjonale og europeiske regelverkene for humane og veterinære legemidler, i tillegg til medisinsk utstyr, naturlegemidler og kosmetikk.

Mericon har lang erfaring innenfor farmasøytisk industri og tilhørende virksomheter, noe som har gitt oss svært god kompetanse innenfor fagområdene Regulatory Affairs, GDP/FFA, GMP, Pharmacogvigilance og lover og regelverk som omhandler legemiddelreklame og samhandling med helsepersonell.

Vår styrke ligger i vårt tverrfaglige team med bakgrunn fra farmasi og annen naturvitenskapelig studieretning.

 

 

Nutricia er en spesialisert helsedivisjon i næringsmiddelselskapet Danone, som utelukkende arbeider med fremstilling av forskningsbaserte næringsmidler til spesielle medisinske formål, utviklet for å dekke behovene til pasienter der en normal kost ikke er tilstrekkelig eller mulig å gjennomføre. Vi er en pionervirksomhet innen avansert medisinsk ernæring og utvider raskt vårt tilbud til nytte for pasienter verden over.

www.nutricia.no

 

Pharma Nord har i nærmere 40 år vært en av Europas ledende produsenter av kosttilskudd, plantebaserte legemidler og legemidler. Selskapet utvikler, produserer og markedsfører forskningsbaserte produkter med fokus på biotilgjengelighet, kvalitet, sikkerhet og dokumentasjon. Til nå har Pharma Nords produkter blitt brukt i over 400 publiserte vitenskapelige studier. Studiene bekrefter både opptak, sikkerhet og effekt.

https://www.pharmanord.no/

scrolltop