Presentasjon av utstillere - NFS

Presentasjon av utstillere

 

Det er fortsatt mulig å melde seg på som utstiller eller som hovedsponsor

 

 

I år er våre hovedsponsorer Mericon og Novo Nordisk:

 

 

Mericon AS er en uavhengig Contract Research Organisation (CRO). Våre spesialområder er de nasjonale og europeiske regelverkene for humane og veterinære legemidler, i tillegg til medisinsk utstyr, naturlegemidler og kosmetikk.

Mericon har lang erfaring innenfor farmasøytisk industri og tilhørende virksomheter, noe som har gitt oss svært god kompetanse innenfor fagområdene Regulatory Affairs, GDP/FFA, GMP, Pharmacogvigilance og lover og regelverk som omhandler legemiddelreklame og samhandling med helsepersonell.

Vår styrke ligger i vårt tverrfaglige team med bakgrunn fra farmasi og annen naturvitenskapelig studieretning.

www.mericon.no

 

 

 

Novo Nordisk er et av verdens ledende legemiddelselskap innen diabetesbehandling og vår historie går helt tilbake til 1923. Vårt mål er å bekjempe diabetes og dette gjør vi ved å finne bedre metoder til forebygging, diagnose og behandling. Novo Nordisk har sitt hovedkontor i Danmark, og har ca. 45 000 medarbeidere fordelt på 80 land. Novo Nordisk tilbyr et bredt utvalg av legemidler til behandling av både diabetes type 1 og type 2, og har dessuten en ledende posisjon innenfor andre områder som behandling av blødersykdom, veksthormonbehandling, fedmebehandling og hormonpreparater til behandling av klimakterielle plager. Novo Nordisk utvikler, fremstiller og markedsfører legemidler og medisinsk utstyr. I tillegg arrangerer vi kurs og opplæring for helsepersonell. Samlet sett gjør våre produkter og tjenester en vesentlig forskjell for pasienter, behandlere og samfunnet.

www.novonordisk.no

 

Våre utstillere er:

Apotek 1 er Norges største og ledende apotekkjede med over 440 apotek i hele Norge. Kunnskap, kompetanse og kvalitet er kjernen i vår virksomhet. Vi er stolte av å være landets største farmasøytiske arbeidsgiver – noe også våre kunder viser at de setter pris på ved å kåre oss til Norges beste apotekkjede 10 år på rad.

www.apotek1.no

 

 

 

Boehringer Ingelheim har i mer enn 130 år forsket på nye medisiner for mennesker og dyr. Selskapet, som fortsatt er familieeiet, er blant verdens 20 ledende farmasøytiske bedrifter der nærmere 50.000 ansatte arbeider for å utvikle verdi gjennom nyskaping innenfor tre kjerneområder; human- og veterinærmedisin samt biofarmasøytisk kontraktbasert produksjon. Fokus på miljøvern og bærekraftighet i selskapets aktiviteter er prioritert i alle ledd.

www.boehringerone.com

 

 

 

Fresenius Kabi er et globalt selskap som har spesialisert seg på legemidler og teknologi for infusjon, transfusjon og klinisk ernæring. Våre produkter og tjenester brukes i behandlingen av kronisk syke og kritisk syke pasienter.

www.fresenius-kabi.com/no
www.fresubin.no

 

 

Norsk Medisinaldepot AS (NMD) / Vitusapotek : I 2001 åpnet vi dørene til Norges første Vitusapotek, og nå, 20 år senere åpner vi straks dørene til vårt apotek nummer 300. Vitusapotek eies av Norsk Medisinaldepot AS (NMD) og er en av de største leverandørene av legemidler og helserelaterte produkter via apotek. Vitusapotek er en landsdekkende apotekkjede og vår oppgave er å dele kunnskapen til over 2600 kompetente ansatte. Vi vet – er vårt løfte, ikke bare er fine ord, men et reelt løfte.

www.vitusapotek.no/karriereside

 

 

Nutricia er en spesialisert helsedivisjon i næringsmiddelselskapet Danone, som utelukkende arbeider med fremstilling av forskningsbaserte næringsmidler til spesielle medisinske formål, utviklet for å dekke behovene til pasienter der en normal kost ikke er tilstrekkelig eller mulig å gjennomføre. Vi er en pionervirksomhet innen avansert medisinsk ernæring og utvider raskt vårt tilbud til nytte for pasienter verden over.

www.nutricia.no

 

Pharma Nord har i nærmere 40 år vært en av Europas ledende produsenter av kosttilskudd, plantebaserte legemidler og legemidler. Selskapet utvikler, produserer og markedsfører forskningsbaserte produkter med fokus på biotilgjengelighet, kvalitet, sikkerhet og dokumentasjon. Til nå har Pharma Nords produkter blitt brukt i over 400 publiserte vitenskapelige studier. Studiene bekrefter både opptak, sikkerhet og effekt.

https://www.pharmanord.no/

 

 

scrolltop