Kurs for apotekansatte om krav og forventninger ved: Import, tilvirkning og distribusjon av legemidler til kliniske studier, samt import av legemidler med og uten markedsføringstillatelse
 

Kurs for apotekansatte, kliniske studier

 

Kurs for apotekansatte om krav og forventninger ved:

Import, tilvirkning og distribusjon av legemidler til kliniske studier, samt import av legemidler med og uten markedsføringstillatelse


Det vurderes om kurset skal tilbys igjen høsten 2018!


Kurset kvalifiserer til 10 FEVU-poeng!


Kurset er etablert fordi Legemiddelverket har sett at det er et behov for å bidra til at apotek som involverer seg i kliniske studier får økt kompetanse på områdene: import, merking, tilvirkning og distribusjon av studiemedisin.

Kurset vil også inkludere krav til import av legemidler generelt og import av legemidler uten markedsføringstillatelse (MT) spesielt. Økt kunnskap på dette feltet ble etterlyst av Sykehusapotek Lørenskog i NFT 1/2017.

                                                          

                                               


Tid
25.-26. september 2017
Kurset starter kl 10 på mandag 25. september, registrering fra kl 09.30.

Se påmeldingsskjemaet nedenfor. For at kurset skal finne sted, trenger vi minimum 25 deltagere. NFS forbeholder seg retten til å avlyse kurset hvis det ikke skulle bli nok deltagere.

Program er vedlagt separat. Kursmaterialet vil være norsk.


Sted

Thon Hotel Opera, se HER


Kursavgift

Kr 9 800


Antall kursplasser

maks 50 stk


Kursinnhold

Se program HER   (med forbehold om endringer)

Foredragsholdere er Line Saxagaard, Marit Fladberg, Danijela Steng og Ingun Solberg fra Statens Legemiddelverk, Asbjørn Abrahamsen fra Alliance Healthcare Norge AS, Tone Lund Nordal fra Sanivo Pharma AS og Susanne Pieper fra Sykehusapoteket i Trondheim.

Ansvarlig for programmet: Line Saxegaard, Statens Legemiddelverk, og Hege Helm, NFS.


Overnatting

Kursavgiften inkluderer ikke overnatting, men vi har reservert følgende:

24.-25. september 2017:
Antall rom 4 Pris: kr. 1495,- per rom inkl. frokost (original pris: kr. 1655,-)

25.-26. september 2017:
Antall rom 10 Pris: kr. 1495,- per rom inkl. frokost (original pris: kr. 1655,-)

Prisen gjelder for 1 personer i et standardrom, og tillegg for ekstra person på rommet vil være kr. 200,- per natt inkl. frokost.

For å reservere disse rommene kan deltagerne kontakte hotellet direkte på mail; opera@thonhotels.no eller telefon; 24103030, og oppgi referansenummer 24697562. Siste frist for å reservere disse rommene vil være 28. august 2017.


Påmelding

Send vedlagte skjema, se nedenfor, ferdig utfylt/evt. tilsvarende informasjon i mail til post@nfs.no innen 15. september 2017. Påmeldingen er bindende.Påmeldingskjema 25.-26. september 2017, klikk her